miércoles, 17 de septiembre de 2014

La Via Catalana (Catalan Way)


El passat 11 de setembre, dia en el que es commemorava 300 anys de la capitulació de Barcelona a mans de les tropes borbòniques de Felip V, va tenir lloc a la ciutat de Barcelona una manifestació multitudinària en la qual es van concentrar més de 1.800.000 persones per reclamar el dret a poder decidir el nostre futur com a país.

Les conseqüències polítiques d’aquesta multitudinària manifestació de la voluntat popular encara estan per veure. Dubtarem de la voluntat política del govern de Madrid, però tampoc tenim una gran confiança en la determinació del President de la Generalitat, no exempt de tot tipus de pressions.

S’ha iniciat un camí sense retorn que pot generar molta i molta frustració i que pot portar a una veritable crisis del sistema de partits polítics que actualment configuren el parlamentarisme català.

La gent s’està pronunciant i està prenent la iniciativa. Volen decidir el seu futur, i no només el seu futur, si no també el present i uns quants més volen decidir-ho tot. Volen autonomia plena davant aquesta democràcia indirecta, imperfecta, classista i corrupta.


És l’hora de gent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario